Čisté chemikálie

Čistiaci prostriedok Výroba kozmetiky
Lauryl sulfát sódny - SLS

Lauryl sulfát sódny - SLS

Lauryl sulfát sódny - SLS je bežne používaným jednoducho odbúrateľným tenzidom používaným na výrobu detergentov pre domácnosti a prostriedkov osobnej hygieny, ako sú šampóny, sprchové gély, peny do kúpeľa, umývacie prostriedky na riad, šampóny na koberce, čističe čalúnenia a tvrdých povrchov atď.


Lauryl ether sulfát sódny - SLES

Lauryl ether sulfát sódny - SLES

Lauryl ether sulfát sódny - SLES je základným univerzálnym tenzidom pre umývacie a čistiace prostriedky pre domácnosti cenený pre svoju jednoduchú odbúrateľnosť, penotvorné vlastnosti a šetrnosť k ľudskému organizmu. Lauryl ether sulfát sódny - SLES sa využíva hlavne na výrobu šampónov, tekutých mydiel, pleťových krémov atď.